Vejledning eller spørgsmål om:

Happy Family Day Clipart

- Familieliv og trivsel
- Kontakt med kommunen og skolen
- Personlige udfordringer og smerter

Kontakt koordinator Dorthe Korshøj på
60 35 26 41 eller dk@bo-vest.dk

Kontakt familievejleder Gitte Henningsen på
60 35 46 76 eller ghe@bo-vest.dk

Gå eller løb og støt kampen mod kræft

Af Stafet For Livet Greve

Kom og vær med, når Mosede Fort endnu engang lægger terræn til en Stafet For Livet og mod kræft. Der er vigtige kilometer at gå eller løbe d. 20. – 21. august

Stafet For Livet er et døgn, hvor der sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen.
Stafet For Livet varer mellem 18 og 24 timer. Stafettens døgn symboliserer, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet - både i de lyse og i de mørke timer. Derfor holder vi også stafetten i gang om natten.

 

stafet for livet greve3 2016Holdene skal have minimum én deltager på banen i hele det døgn, stafetten varer. På den måde viser vi, at vores kamp mod kræft aldrig stopper.
Stafet For Livet er en holdaktivitet - en fælles kamp mod kræft. Hold på typisk 10-15 personer tilmelder sig og samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft. Dels koster det 100 kr. at tilmelde sig som deltager, dels arbejder holdene aktivt for at skaffe sponsorer og lave andre fundraisende aktiviteter før og under stafetten.

stafet for livet greve 2016Du kan læse meget mere om og se programmet for Stafet For Livet i Greve her

Du kan også læse mere og se programmet her

Tilmelding til Stafet for Livet i Greve

Man tilmelder sig på et hold, og hvert hold har mindst én deltager på banen i de 22 timer, vores stafet varer. Man kan gå eller løbe rundt på banen efter eget valg, og der er åbne hold til dem, der måske ikke lige kender nogen på de deltagende hold eller selv har mod på at danne et hold.
Det er anden gang, at stafetten finder sted i Greve, og det sker i weekenden den 20. – 21. august på området ved Mosede Fort.

Tilmelding sker på: www.stafetforlivet.dk/stafet/greve

Vi vil gerne have DIN hjælp

Hvis du har lyst til at give en hånd med i forarbejdet op til stafetten, eller til at hjælpe på selve dagen, kan du skrive her på siden eller kontakte formanden for Stafet for Livet i Greve, Liva Justesen på telefon 25 39 67 39 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det går pengene til

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.
Kræftens Bekæmpelse bruger: 58 % af de indsamlede penge på forskning, 21 % på patientstøtte lokalt, 15 % på oplysning, 6 % på administration

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere