Vejledning eller spørgsmål om:

Happy Family Day Clipart

- Familieliv og trivsel
- Kontakt med kommunen og skolen
- Personlige udfordringer og smerter

Kontakt koordinator Dorthe Korshøj på
60 35 26 41 eller dk@bo-vest.dk

Kontakt familievejleder Gitte Henningsen på
60 35 46 76 eller ghe@bo-vest.dk

Sundhedscaféen på Greve Bibliotek

Sund i GreveI Sundhedscaféen arrangerer sundhedskonsulenterne løbende aktiviteter i samarbejde med forskellige foreninger og organisationer.

Du kan læse om aktiviteterne i Sundhedscaféen i:

Diabetescafé

Diabetesforeningen i Greve holder Diabetescafé for borgere med diabetes og pårørende.

Kom og få en snak til en kop kaffe/te. Der er hver gang et oplæg om at leve med diabetes. Du kan få mere at vide hos Diabetesforeningen i Greve ved Kurt Rasmussen, tlf. 4615 2807 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Næste Diabetescafé er Onsdag d. 6. juni kl. 16.30-18.30, hvor Diabetescaféen flytter til stranden ved Hundige!

Mødestedet er parkeringspladsen på Hundige havn kl. 16.30. Tag praktisk tøj og fodtøj på, da vi skal røre os lidt. Der er sørget for vand og snacks.
Tilmelding ikke nødvendig – bare mød op.

Du kan få mere at vide om diabetescaféen den 6. juni hos Gitte Tønnesen fra Diabetesforeningen i Greve tlf. 24 68 20 70 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

NB: Diabetescaféen holder sommerferielukket i juli og august og starter op igen onsdag den 5. september kl. 16.30-18.30.

 

Netværkscafé for borgere med KOL

Foreningen Lungepatient.dk holder Netværkscafé for borgere med KOL og pårørende. Kom og få en snak til en kop kaffe/te. Der er hver gang et oplæg om at leve med KOL.

Du kan få mere at vide hos Lungepatient.dk ved Anne-Lise Nerving tlf. 3535 8881 torsdag kl. 12-15 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Torsdag d. 7. juni kl. 16.00-18.00: Oplæg ved Lungepatient.dk om mulighederne for støtte til borgere med kronisk sygdom og planlægning af netværkscaféerne i efteråret.

NB: Netværkscaféen holder sommerferielukket i juli og starter op igen torsdag den 2. august kl. 16.00-18.00.

Hvis du vil vide mere om sundhedstilbud i Greve Kommune, er du velkommen til at kontakte Sundhedsteamet i Greve på telefon 4397 9905 eller sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere