ValHallen slår dørene op til Frivillig Fredag

Fredag d. 28. september fra kl. 16.00 til kl. 20.00 åbner ValHallen døren op for en forrygende eftermiddag.

Vi vil fylde arenaen med et væld af spændende aktiviteter, foreningsboder, musik, kunst workshop og sports turneringer. Tag dine venner familie, søskende med under armen og lad os sammen gøre denne dag så markant som mulig.

frivillig fredag

Der vil være forplejning under arrangementet.

Om Frivillig Fredag

Da forhenværende socialminister Benedikte Kiær åbnede frivillighedsåret 2011, udnævnte hun samtidig den sidste fredag i september til national frivillighedsdag. Dagen har fået navnet Frivillig Fredag. Den vil altid falde på den sidste fredag i september. I år bliver Frivillig Fredag d. 28. september 2012.

Dagen skal være en markering og anerkendelse af frivillighed. Frivillig Fredag er en opfordring til alle arbejdspladser, foreninger, organisationer, skoler og borgere om at være frivillige for en dag.

Dagen vil primært være en aktivitetsdag, hvor flest mulige skal prøve kræfter med frivilligt arbejde. Tiden op til frivillighedsdagen vil være præget af foredrag, workshops og debatarrangementer om og med den frivillige verden.

Aktiviteterne bliver løbende synlige på www.frivilligfredag.dk.

På landsplan er det Frivilligrådet, der står for planlægningen og koordineringen af dagen. Frivilligrådet er nedsat af Social og integrationsministeriet.

Frivilligrådet bliver betjent af Frivilligrådets sekretariat. I det daglige er det derfor sekretariatet, der samler trådene. Frivilligrådets sekretariatet holder til på Nytorv i indre København.

I kan læse mere om Frivilligrådet her