Studentermedhjælpere søges:
Til vores beboerundersøgelse i Greve Nord


I perioden d. 11. til 25. marts 2015 skal den boligsociale helhedsplan Greve Nord Projektet i Hundige gennemføre en naboskabsundersøgelse. Det vil sige, at vi skal ud til alle beboerne og indsamle oplysninger om, hvordan de oplever det at bo i vores fire boligområder. Alle fire boligområder er placeret i Hundige, tæt ved Hundige Station.
I den forbindelse vil vi gerne ansætte fire studentermedhjælpere, der har lyst til at gå ud til borgerne og hjælpe med at få oplysningsskemaerne udfyldt. Skemaerne skal udfyldes på iPads, som vi stiller til rådighed.
Spørgsmålene er formuleret på forhånd, så det er udelukkende svar, du skal indhente og evt. stå til rådighed for at svare på beboernes spørgsmål ang. undersøgelsen.

Kvalifikationer:

Vi ønsker at samle et team af studentermedhjælpere, der kan tale med så mange borgere så muligt. Det vil sige, at teamet samlet skal kunne gøre sig forståeligt på dansk, engelsk, arabisk, tyrkisk og urdu. Du behøver naturligvis ikke kunne tale alle fem sprog, men dansk, engelsk og et af de tre fremmedsprog er et must.
Vi laver to teams af to studentermedhjælpere, som kan gå sammen og indhente svar.

Hvor meget og hvornår:
Vi regner med, at opgaven vil tage to-tre timer hver hverdag fra d. 11.-25. marts i tidsrummet mellem 16.00 og 20.00. Løn efter overenskomst.

Hvis du vil høre mere om opgaven, kan du kontakte sekretariatsleder Bo Mouritzen på telefon: 60 35 46 61 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Send en kort og motiveret ansøgning til:

Greve Nord Projektet
Thors Kvarter 62
2670 Greve
Att: Sarah Ehrenreich
Eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist lørdag den 28. februar 2015

Send også meget gerne opslaget her videre til andre, som du kan forestille dig, kan være interesseret.

billedecollage

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere