Prinsesser, Pikachu’er og superhelte


Boller op, boller ned, boller i min mave. Der har været gang i fastelavnsfesterne i Greve Nord

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Bang! Bang! Bang! Der blev slået godt til fastelavnstønden, grinet og hygget, da beboerferieholdet mødtes til fastelavnsfest søndag. Hvem mon bliver kattekonge eller kattedronning?
Alle gjorde hvad de kunne, for at få ram på katten på tønden og få slikket ud.

Det er sjældent, at man ser en ko, prinsesser, en kriger, superwoman og pikachuer og flere andre flotte og seje personligheder samlet på et sted.

Previous ◁ | ▷ Next

Men søndag var vejledere, kurser og danskundervisning skiftet ud med fastelavnsboller, balloner og tøndeslagning i Aktivitetshuset. Det var deltagerne fra beboerferien sidste sommer, der holdt fastelavnsfest, og det var ikke kun børnene, men også flere af de voksne var klædt ud.

Da tønden var blevet slået ned, og al det dejlige slik var blevet ”befriet”, var det tid til hygge med fastelavnsboller og to store flotte kagemænd.

Hun har aldrig grinet sådan før
Også i legestuen i Beboerhuset i Thors Kvarter er der blevet fejret fastelavn og slået katten af tønden, spist kage og hygget. Særligt var der en af de yngste, der synes, at et med at slå katten af paptønden var det sjoveste, huh havde prøvet i sit ni måneder gamle liv. Den kun ni måneder gamle pige med den lyserøde blomst på hovedet fik hjælp af sine søskende til at slå til tønden, og hun grinede så hele hendes lille krop hoppede.
"Vi ahr aldrig hørt hende grine så meget før," sagde storesøstere, der hjalp sin lillesøster med at slå til tønden.

Tak til alle de flot udklædte børn og voksne, der har været med til at sætte farver og fut i området de seneste par dage!

2    1
Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere