Børn og forældre julede i Thors Kvarter


Småkager, æbleskiver og rød saftevand. Skal der være børne-julefest, så lad der være børne-julefest

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Derfor var julefesten i Beboerhuset i Thors Kvarter i mandags også helt i børnehøjde. De 11 festdeltagere var mellem 6 måneder og 16 år, så der var godt gang både legetøjet og småkagebageriet på en gang.

Sammen med deres forældre lavede børnene julepynt og juledekorationer med masser af lys, gran og pynt, som de stolt tog med sig hjem.

Previous ◁ | ▷ Next

”Den skal stå på spisebordet, så alle kan se den. Men vi må ikke tænde den før, det bliver rigtig jul,” sagde en af de store drenge, mens han forsigtigt pakkede en pose omkring sit kunstværk, så det ikke skulle gå i stykker på vej hjem.

Da ler og gran var ryddet lidt af vejen, og næsten alle stearinlysene var blevet brugt, var det blevet tid til æbleskiver. Børnene havde fint tøj på, og de klarede faktisk både syltetøj og saft rigtig flot uden at få for mange pletter på tøjet. IMG 0587Da maverne var mætte, passede det med, æbleskivefadet var tomt, og klokken var gå-hjem-tid. Alle børn og forældre sagde mange tak for en hyggelig eftermiddag, inden de gik hver til sit med juledekorationer og kager.

Eftermiddagen var vist lidt af et hit, for en af pigerne sagde:
”Skal vi ikke gøre det her igen snart? Jeg vil gerne være med igen!”