De unge indtog Gersagerparken


Der var slushice, toast og hygge i lange baner, da der var åbent hus i ungeafdelingen i Gersagerparken 71

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Nogle gange giver det rigtig god mening at spise en toast, mens man taler om, hvordan man kan få et fritidsjob, eller hvor man kan gå til fodbold. Det gjorde det i høj grad, da Greve Nord Projektets ungdomsafdeling holdt Åbent Hus for alle unge i Greve Nord.

Kontoret i Gersagerparken 71 vrimlede med unge og forældre, der gerne ville høre mere om, hvad Greve Nord Projektet kan tilbyde.
IMG 0137Børne- og ungemedarbejder Burcu Ebru Habibi og lommepenge- og fritidsjobvejleder Lone Holm Clausen stod klar til at fortælle om de mange aktiviteter, som Greve Nord Projektet har for børn og unge:
Lektiecafé, fritids- eller lommepengejob vejledning, legepatrulje, vejledning om fritidsinteresser og tilbud eller bare en snak om, hvad den unge måtte have behov for at tale om.
IMG 0145”Det har været en super eftermiddag! Der kom ret mange børn og unge, som vi ellers ikke kendte, og det var fedt, for nu ved de også, at vi eksisterer, og at de kan komme herned og tale med os,” fortæller Lone Holm Clausen fra Greve Nord Projektet.
IMG 0119Der var omkring 100 gæster forbi i løbet af eftermiddagen, og mens nogen sad i sækkestolene og fik en god sludder, var andre rykket udenfor for at hoppe rundt i den store hoppeborg, der desværre måtte lukkes flere gang pga. regn.

Men det ødelagde ikke stemningen, tværtimod blev ”festen” bare rykket mere indenfor, hvor folk hyggede og grinede. IMG 0111
Også de to frivillige lektiehjælpere fra lektiecafeen, Freja Høj Nielsen og Karina Lykke Jensen, var med til festen, og de havde bl.a. fået den vigtige opgave at holde styr på toastmaskinerne, og de unge fra Legepatruljen var også godt i gang.

Kom og vær med!
- Legepatrulje for børn og unge i alderen 6-13 år hver onsdag kl. 16 ved Bakken i Askerød

- Lektiecafé hver torsdag kl. 14.30 i Gersagerparken 71

- Vejledning om fritids- og lommepengejob i Gersagerparken 71 i hverdagene efter aftale
Kontakt: Lone Holm Clausen: 60 35 26 41 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller facebook Lone Fritidsjobvejleder

- Vejledning om fritidsinteresser og ungdomsliv i Gersagerparken 71 i hverdagene efter aftale
Kontakt: Burcu Ebru Habibi: 60 35 46 77 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
IMG 0123

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere