Bliv en stjerne på Klub Godset


Af: Klub Godset

Mange af nye "stjerner" er startet på Godset i foråret igen, og vi har børn fra alle skoler i Greve Nord.
Fritids- og ungdomsklubben er for børn/unge i slutningen af 3.klasse med start 1. april, eller som er fyldt 10 år, og frem til de er 18 år.
Godset giver børn og unge i området mulighed for at være sammen i deres fritid i selskab med kompetente voksne. Klubben har som kerneopgave at være et fritidstilbud, der giver børn og unge mulighed for sjov og spændende rammer og udvikling.

godset3

Godset er den eneste i fritidsklub i nordområdet. Klubben har ca. 300 medlemmer. Godset er beliggende i nord i Greve kommune og har gode fysiske rammer og attraktive udearealer. Godset summer af liv og glade børn, og vi har et højt aktivitets- og serviceniveau.
Klubben har en anerkendende tilgang til medlemmer, lokalområdet og forældrene, og vi tager udgangspunkt i barnets ressourcer og succesoplevelser ved at arbejde med relationer for at sikre gode sociale kompetencer.

Klub Godset har masser af aktiviteter så som, musik, dans (MGP & Klubbernes dansekonkurrence), motorsport (Bocart & Crosser), computere, ture ud af huset og kreativitet og udeliv og meget mere.

godset1Klubben har et meget højt aktivitetsniveau, og vi udsender løbende nyhedsbreve, info- og aktivitetskalendere og her kan du se rigtigt meget af det, som sker igennem hele året.

Derudover kan du surfe på vores hjemmeside www.klubgodset.dk, læse vores nyhedsbreve, tjekke Facebook og se, hvad der er sket i klubben nu og de næstkommende måneder. Der er altid rift om pladserne, så du skal være hurtig med din tilmelding.
Ture og kolonier som Vildevulkaner, Lalandia, Bakken, Tivoli, overnatning, svømmehal er en del af årets gang på Godset. Prisen er selvfølgelig afhængig af sted og form.

Derudover vil være fuld fart med bl.a. bocart-kørsel to gange om ugen både dag og aften, sommer og vinter, Cross-kørsel for 7. klasse og op, og der bliver også en max-gyserfest for de seje.

gys


Om Godset:

Priserne for at gå i klub er:

  • 543 kr. for 9/10 år – 12 år
  • 318 kr. for 13 -15 år
  • 108 kr. for 16-18 år.

Åbningstider uden for skoleferier:

Mandag og torsdag 11.30 – 21.00
Tirsdag og onsdag 11.30 – 17.00
Fredag 11.30 – 16.0

I skoleferierne har vi åbent fra 9-16

Godset telefonnummer er 43 69 45 16 og man kan altid ringe og høre mere.

Vi glæder os til at se jer!

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere