Stort cykelløb for børn i Gersagerparken


Af: Anni Rigdahl, Gersagerparken

Lørdag morgen den 17. august blev der kigget langt efter solen, for regnen dryppede i vort hår. Dette var ellers dagen, hvor det store cykelløb skulle afholdes i Gersagerparken. Øv øv, hvad sker der nu, holder det op eller må løbet, der skulle starte kl. 13, aflyses.

Nej, heldigvis blev det tørvejr, og da børnene mødte frem, kom solen op på sin plads og sendte sine glade solstråler ned på alle, som var mødt frem. Alle var spændte, og nu fik de så et refleksarmbånd på.

Børnene synes, det var spændende, at der nu skete noget for dem, og måske er vi heldige, at der kommer flere børn næste gang, der bliver startet cykelløb op.

cykellb aug 13 1

Starten gik ved, at arrangøren Christian stillede sig op med armene ud til siden, og han var ved at blive kørt ned, så ivrige var børnene for at starte.

De synes alle, at de havde en dejlig oplevelse, og en af drengene havde ligget i front det meste af ruten, men blev slået på målstregen, så han var lidt skuffet.

cykellb aug 13 2

I år var der ikke så mange som kom, og der var næsten lige så mange voksne som børn, så alle børnene fik som lovet en blyant med deres navn på.

Cykelværkstedet havde rigtigt travlt med at ordne cykler, så de var forsvarlige at køre på, og i fint samarbejde med togklubben, blev der udleveret pølser med brød og saftevand.

Det faldt i god jord. Børnene kom igen og igen.

cykellb aug 13 3En Pige på ca. 9 – 10 år sagde, hvorfor er der ikke en børneklub, når der så mange andre slags for de gamle. Hun blev opfordret til at tale med sine veninder og derefter henvende sig til Aktivitetsudvalget.

Det var flot tilrettelagt af Christian, og børnene hyggede sig efter løbet, de synes alle, at de havde en dejlig dag.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere