Bor du i Askerød, og har du en søn født i 2004?


Af: Midt- og Vestsjællands Politi

Hvis du kan svare "ja" til dette, så vil Greve Kommune og Midt- og Vestsjællands Politi meget gerne invitere jer til en uformel og fortrolig relationssamtale om, hvordan I som forældre og vi som myndigheder kan samarbejde om at sikre, at jeres søn ikke bliver involveret i rocker-bandekriminalitet, når han bliver ældre.

Ved samtalen vil vi fortælle jer om, hvad der kan beskytte børn mod at blive tiltrukket af kriminelle miljøer. Vi vil også gerne fortælle jer om, hvad kommunen og politiet kan tilbyde, og vi vil gerne høre jer om, hvilke udfordringer og bekymringer I eventuelt forudser.

Plakat ang  relationssamtaler - nov  2013

Vi har valgt årgang 2004, fordi de stadig er børn, og vi gerne vil have etableret en tæt kontakt til jer, inden de bliver til unge mænd. Herudover skal de fleste af børnene i denne årgang snart skifte fra SFO til klub og får derved større "frihedsgrader".

Relationssamtalerne er et tilbud, som vi håber meget på, at I vil tage positivt imod. Ved samtalerne deltager Mette Hvidemose fra Greve Kommune og Bo Kristensen fra politiet. Vi forventer at afholde samtalerne i slutningen af november/starten af december 2013. Der vil blive anvendt tolk, hvis der er behov for det. I vil herefter blive til¬budt yderligere en opfølgende samtale i foråret 2014.

Relationssamtalerne er et forsøg. Vi har derfor lavet en aftale med Roskilde Universitet om, at de evaluerer forsøget. Det er også frivilligt, om I vil deltage i denne evaluering.

På fotoet her kan I se to af repræsentanterne fra Roskilde Univer¬sitet sammen med områdebetjent Bo Kristensen.

Mette og Bo kontakter så vidt muligt alle de relevante familier med henblik på at fortælle mere om samtalerne.

I må dog også meget gerne selv ringe eller skrive på følgende kontaktoplysninger:
Kriminalitetsforebyggende koordinator Mette Hvidemose tlf. 51 52 48 30 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller områdebetjent Bo Kristensen tlf. 41 99 97 69 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hjælp os gerne med at videreformidle invitationen!

På forhånd tak for hjælpen.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere