Nåle i øret og massage


Af: Sarah Ehrenreich, Greve Nord Projektet

For mange af de unge var det en ret ny verden, der åbnede sig, da de tirsdag var til sundhedsaften i Aktivitetshuset, hvor der stod massage og nada-behandling på programmet. Normalt er holdende for alternativ behandling forbeholdt områdets kvinder, men tirsdag d. 4. februar blev programmet udvidet, så de unge også kunne få mulighed for at prøve.


De fleste af de unge havde ikke før prøvet nada-behandling, der er en form for øreakupunktur. Derfor var det en helt ny oplevelse for dem at lægge sig i sofaen og lade konsulent for alternativ behandling og misbrug Gitte Henningsen stikke dem med de små nåle. Ud over nada-behandlinger fik de unge mulighed for at få massage for at slappe af og løsne op i kroppen.
De alternative behandlingsmetoder var en stor succes hos de seks unge, der deltog, og de var alle enige om, at det kunne være sjovt at prøve igen, og at de gerne ville anbefale oplevelserne til deres venner. Derfor bliver der afholdt en ny sundhed- og alternativ behandlingsaften d. 4. marts, hvor en anden gruppe unge kan få mulighed for at prøve de alternative metoder. Der er dog et begrænset antal pladser hver gang, så ventelisten er allerede i gang til næste sundhedsaften.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere