Stolte børn viste deres kunst frem


Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Og de kreative børn havde i den grad grund til at være stolte af deres kreationer, der torsdag eftermiddag blev udstillet på ferniseringen i Gersagerparken nummer 35. Forældre og søskende var mødt op for at se de flotte malerier, som en håndfuld børn har lavet hen over sommerferien.

Børnefernisering 1Malerierne var nu blevet sat i ramme, så forældrene kunne få de flotte og farverige kunstværker med hjem og pynte i stuerne. Men først skulle de udstilles, så de knap 25 børn og voksne, der deltog i ferniseringen, kunne nyde de mange farver sammen med et glas sodavand og lidt slik.

Børnefernisering 3Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor alle var enige om, at man ikke nødvendigvis behøver at have gået mange år i skole for at være en dygtig kunstner, for som en af forældrene meget klart formulerede det:
”De kunne jo lige så godt være nogle af de billeder, der bliver givet mange millioner for. Det er da ikke til at se forskel, og de her er da mindst lige så flotte.”

 Børnefernisering 2Det er de to frivillige, Joan og Tunde, der har stået for kreaværkstedet i sommerferien og som nu har rammet alle kunstværkerne ind. De glæder sig begge over at se, hvor glade børnene er, og hvor meget de vokser, når de stolt kan fremvise det, de har lavet.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere