Nordlys blev indviet af de glade beboere


”De pynter meget, og jeg bliver glad, når jeg går forbi og ser, hvor flot det ser ud”

Beboerne er glade for de nye nabohaver Nordlys i Thors Kvarter, der blev indviet med sang, sjov, maling og falafel i torsdags.
De tre bede står og pynter på græsplænen ved vaskeriet, hvor der også er plads til, at man kan tage et tæppe med ud og sætte sig på græsset.
g"Det ser så hyggeligt ud, og man kan jo ikke lade være med at gå og følge med i, hvad der nu vokser, og om der er kommet små tomater på," sagde en af beboerne.IMG 1937

Der var højt humør og masser af glade beboere, der sludrede, spiste lækker falafel og kage, spillede bold og hyggede sig, da de nye nabohaver Nordlys blev indviet torsdag eftermiddag.
Mens børnene dekorerede børnebedet, spillede fodbold og brætspil, fik de voksne sig en kop kaffe og en snak.

”Det var en rigtig hyggelig dag, hvor folk rigtig fik sludret og hygget sig. Det er dejligt at se, hvordan nabohaverne allerede er blevet et samlingspunkt i området, for det er jo netop også meningen. aUd over at se flotte ud skal nabohaverne også gerne være et mødested for beboerne i og omkring Thors Kvarter. Et sted hvor man har lyst til at sidde og drikke en kop kaffe på bænkene sammen med sin nabo eller få en sludder henover tomatplanterne,” siger aktivitetskoordinator i Greve Nord Projektet Suzanne Magelund.
cFrivillige hænder
Det er en gruppe frivillige beboere fra Gudekvarterene, der sammen med Greve Nord Projektet har plantet nabohaverne, der står så fint med krydderurter, planter og blomster. Det er også de frivillige, der sørger for at vande bedene og sikre, at de ser flotte ud hele sommeren.
IMG 1684
Til åbningsfesten var der også mange frivillige, der hjalp med at få det hele gjort klar og lavede lækker falafel og hummus og kager.
”Vi er meget glade for de engagerede frivillige. De gør en kæmpe indsats. Både ift. nabohaverne, i genbrugsbutikken og til arrangementerne,” understreger Suzanne Magelund.f
j
IMG 1936

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere