Familiedag for alle i familien


4. maj er der gratis sjov, hygge for alle

Vi leger på græsset ved Hundige Boldklub i Hedelunden 2 fra kl. 12-15. Tag familien med og kom og hav en dejlig eftermiddag


Vil I med på beboerferie?


I uge 32 tager vi på Beboerferie. Det bliver sjovt!

Har du lyst til at komme med på en sjov og hyggelig sommerferie sammen med andre familier?

Turen går til lejren ’Klitten’, der ligger i Nordjylland. Vi skal derfor både med bus og færge, det bliver rigtig skægt!

Tidspunkt: Beboerferien ligger i sommerferien. Vi tager afsted i hverdagene i uge 32, dvs. mandag d. 5. august til fredag d. 9. august.

Priser: Voksne: 400 kr. Børn (under 12 år): 200 kr. Prisen inkluderer transport, overnatning, mad og udflugter. 

Tilmelding: Senest d. 29. april kl. 11.00 - og meget gerne før til koordinator Suzanne Magelund på Greve Nord Projektets kontor i Thors Kvarter 62, tlf. 60 35 46 67 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Husk at informere om navne på alle deltagere, alder, adresse, telefonnummer og mail.

Vigtigt: Tilmeld­ing er ikke garanti for deltagelse. Hvis der er flere tilmeldinger end pladser, fordeles pladserne efter gældende regler. Der gives besked hurtigst muligt om, hvorvidt man har fået plads. Der er informa­tionsmøde om ferien d. 2. maj – mere info følger, så sæt kryds i kalenderen.
bb fe 18 1Lejren ligger på en stor naturgrund med skov og kun 300 m. til stranden, så der er masser af muligheder for at spille bold, gå ture i det naturskønne område - eller bare slappe af og hygge sig.
Vi skal bl.a. på udflugt til Faarup Sommerland, og i løbet af ugen vil der være masser af hyggelige og sjove aktiviteter for børn og voksne i lejren.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte Suzanne, hvis du har spørgsmål. Ring på 60 35 46 67, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kig forbi Thors Kvarter 62  

Vi glæder os til en sjov uge med jer!


Tilbud om Støtte Kontaktperson


Hvem er Støtte Kontaktpersonerne i Greve?

Vi hedder Karen og Lise og er Støtte Kontaktpersoner – i daglig tale bliver vi kaldt for SKP’er. Vi er en del af Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV) og har kontor på Rådhusholmen 5 i stuen.

Hvem er vi?
Vi har begge en pædagogisk uddannelse og har været kolleger i 4 år. Som SKP’er har vi ikke dokumentationspligt, og man kan henvende sig helt anonymt. Dvs. at alle, der har behov for vores hjælp kan henvende sig.

Hvem kan bruge os?
Man kan kontakte os i hverdagene på tlf: 30 55 52 38. Vi har et tæt samarbejde med ejendomskontorerne Gudekvartererne, Askerød og Gersagerparken, og man kan eventuelt også henvende sig her for videre kontakt til os.

Hvad kan man bruge os til?
Primært laver vi opsøgende arbejde. Man kan kalde os en slags brobyggere til det kommunale system. Vi arbejder under §99 i Lov om Social service; ’Kommunen sørger for tilbud om en støtte- og kontaktperson til personer med sindslidelser, til personer med et stof- eller alkoholmisbrug og til personer med særlige sociale problemer, som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig’.

Vores opgaver starter oftest med en bekymring for en borger.
- Det kan fx være en medarbejder fra et ejendomskontor, som bliver bekymret for en beboer, fordi vedkommende ser ud til at have nogle problemer.
- Det kan også være en beboer, der er bekymret for sin nabo, eller mere privat som familiemedlemmer, der er bekymrede for hinanden.

Bekymringerne kan være mange – lige fra bekymring omkring stofmisbrug, manglende penge til betaling af husleje, psykisk sygdom eller ensomhed.
- Vi får også henvendelser fra borgere selv, som måske ikke ved, hvad de skal gøre, hvis de står til at miste bolig, ikke har råd til tandlæge, ikke ved hvordan de søger kontanthjælp eller har svært ved at overskue praktiske opgaver i hverdagen grundet enten fysiske eller psykiske udfordringer.
Hjælpen/støtten kan bl.a. være, at der skal søges om hjemmepleje, opskrivning til bolig, skabe kontakt til Greve Rusmiddelcenter eller kontakt til omverdenen, familie m.fl. Andre gange ønsker borgeren hjælp, og sammen med borgeren finder vi ud af, hvilken hjælp og støtte, borgeren har brug for.

Bag om vores arbejde
Vi kan godt mærke, at det for nogle borgere kan være lidt grænseoverskridende, når vi ringer på deres dør. Nogle gange viser det sig heldigvis, at borgeren har det godt, og så bliver det kun til det ene besøg.
Andre gange aftaler vi med borgeren at komme forbi flere gange til samtaler. Når vi kommer hjem til en borger første gang, er vi jo helt fremmede, og det er oftest rart at lære hinanden at kende lidt, inden man har mod på at fortælle om sine eventuelle problemer.
Få borgere har slet ikke lyst til/behov for at have kontakt med os, hvilket vi naturligvis respekterer.

Nogle borgere kan også have forbehold, da vi jo kommer fra kommunen, og frygte at alt bliver alt skrevet ned og sendt til en sagsmappe på rådhuset – men sådan er det ikke. Vi arbejder anonymt.


Sundhedsdag 2019 - Sundhed er for alle


 10. april kl. 14-17 i Café Ask Digehuset 9 er der sunde og gratis tilbud for alle

Alle er velkomne, så tag endelig naboen med

Kom og oplev:

Kl. 14 - Borgmester Pernille Beckmann åbner dagen

Kl. 15 - Klub Godsets dygtige dansepiger

Kl. 16 - KOL Koret synger

Kl. 15-17 - Legepatrulje

Kl. 15-17 - Hundige Boldklub fodbolddyst

Hele dagen fra 14-17 er der åbent i stande og boder, hvor du bl.a. kan prøve:

Hundige Boldklub: Fodbolddyst for de små

Greve Kommunes Sundhedsteam: Information om
kroniske sygdomme, diabets og en fysisk test

Det sunde hjørne: Sunde snacks

Greve Bibliotek: Quiz m. præmier og masser af
inspiration til ernæring og sund kost

Flot Fod: Måling af vægt, fedtprocent, BMI og
kropsalder

Greve Nord Projektet: Måling af blodsukker og
tandsundhed

Diabetesforeningen: Diabetesscreeninger

FrivilligCenter Greve: Hemmelig cykel

Hjernesagen: Måling af blodtryk

Hundige Kirke: Tro, håb og kærlighed i livets store spørgsmål

Alzheimerforeningen: Demenstest og gode råd

Hundige Apotek: Kuliltemåling

Kræftens Bekæmpelse: Solvogn

Genbrugsbutikken Genbrug 49: Redesign

Stop Madspild Lokalt: Lær at undgå madspild

 teaser


Hundige forårs cup - kom og spil med


Det er gratis at være med - så lav et hold og meld jer til

Hvor og hvornår: 4. maj kl.11-15
Hundige Boldklub, Hedelunden 2

Tilmelding: Lav et hold på 5 eller 6 spillere. Holdet skal have et holdnavn og en holdkaptajn. Har du ikke et hold? Vi hjælper dig med at finde et, hvis der er ekstra pladser.

Tilmelding skal ske på sms, mail eller personligt til:
Mads fra Hundige Boldklub: 21 80 05 88 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Søren fra Greve Nord Projektet: 60 35 46 77 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Senest tilmelding: 27. april
Der er plads til et begrænset antal hold, så tilmelding er efter først-til-mølle princippet.
fodbold

Om turneringen:
Turneringen er opdelt i forskellige aldersgrupper:
6-9 år mix (drenge og piger), 10-12 år drenge, 10-15 år piger, 13-15 år drenge.
Alle hold spiller mindst tre kampe, og der er flotte præmier til vinderne. Vi spiller på græs.

Når I ankommer: Skal I melde jer ved dommerbordet, så vi ved, at I er kommet.

Mad: Der vil være et stykke frugt til alle tilmeldte deltagere. Det er muligt at købe mad, snacks, sodavand m.m. i Hundige Boldklubs Café

For hele familien:
Tag familien med ud at heppe! Det er en gratis dag for hele familien, og der vil også være andre sjove aktiviteter for hele familien.

hundige foraarscup opslag

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere