Unge iværksættere skaber Urban Zone


Otte seje, unge mænd fra Greve Nord har lavet deres egen tøjkollektion

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

”Året pris for bedste forretningsstrategi går til… Urban Zone! Tillykke!” Sådan lød det, da de otte unge fra Greve Nord fik overrakt pokalen for deres flotte arbejde.

Med støtte og vejledning fra ’Mind Your Own Business’ og Greve Nord Projektet har de otte unge gutter udviklet deres helt egen mikrovirksomhed med alt, hvad det indebærer af design af tøjkollektion, forretnings- og markedsføringsplan, kontakt med leverandører osv.

Previous ◁ | ▷ Next


Billeder: Mind Your Own Business

De unge iværksættere har arbejdet med at starte virksomheden siden sidste sommer, og nu kan de endelig stolt fremvise det færdige produkt: t-shirts og hættetrøjer med deres eget navn og logo: Urban Zone.

I Greve Nord Projektet er vi meget stolte over de otte drenge, der er gået ind i projektet med fuldt engagement. Selvom der har været bump på vejen, står de i dag med et færdigt produkt, som de er stolte af, og som de nu kan sælge.

Læs mere om Mind Your Own Business her

Unge i Greve Nord får prøvet kræfter med håndværkerfaget

7 unge i Greve Nord har de sidste mange måneder fået chancen for at prøve, hvad det vil sige at være håndværker. Drengene, der til dagligt går i skole, er ansat som lommepengejobbere i et værkstedsprojekt via Jobplaneten og Greve Nord Projektet, som de arbejder i, i deres fritid. Sammen med en erfaren håndværker fra den lokale samarbejdspartner Arne Pedersen Snedkerfirma, har de brugt en hel vinterferie på at istandsætte deres nye værksted.

Værkstedet

Læs mere om værkstedet og dets succes her:

laes mere 

Børnepasserkursus for Greve Nords unge

Hver uge er 6 unge mennesker mellem 13 og 16 år til et børnepasserkursus, hvor de bliver klædt på til deres arbejde i Legepatruljen eller i børnehaver. Her lærer de om hvordan man sætter lege i gang, rengører, hvilket ansvar de har og meget mere. Alt dette skal de lære over 6 kursusgange. 

 Læs her, hvilke tanker de har i forbindelse med kuset!

Børnepasser1

laes mere

Kom og leg med Legepatruljen!

Legepatruljen er i gang igen - og det er helt gratis!

I kender det, vi elsker det og det har været savnet. 
Med Solen, der er begyndt at kigge frem igen, er Legepatruljen igen begyndt at holde lege for Greve Nords børn. Så er dine børn mellem 6 og 13, så send dem en tur på bakken hver tirsdag kl. 17!

Flyer legepatruljen F20

laes mere

Open Air var en STOR succes

g

500 børn, unge og voksne satte sig godt til rette på græsset ved Hundige Boldklub, og alle øjne var rettet mod den 72 kvadratmeter store skærm.

laes mere