Open Air Bio var en STOR succes


De 500 pladser til udendørs bio blev revet væk

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Torsdag aften satte 500 børn, unge og voksne sig godt til rette på græsset ved Hundige Boldklub, og alle øjne var rettet mod den 72 kvadratmeter store skærm.
Kl. 21.45 var det blevet mørkt nok, og for første gang nogensinde i Greve Kommune blev der vist spillefilm under åben himmel. jUdstyret med popcorn og slushice og i behørig corona-afstand kunne folk fra hele kommunen sammen se storfilmen Jumanji The Next Level.
Udendørsbiografen var et gratis tilbud til alle borgere, og der gik ikke mange timer, før de 500 billetter var delt ud til forventningsfulde børn og voksne.

”Det var en virkelig fed aften. Folk var så glade, og der var en rigtig god stemning rundt omkring på tæpperne. Mange havde lavet en udflugt ud af det og havde taget madkurv med og sad og hyggede sig, inden filmen startede. Det var en god måde at mødes med naboer og venner på, fordi vi netop er udendørs, og man kan være sammen uden at være for tæt sammen,” fortæller Lone Holm Clausen fra Greve Nord Projektet, der er medarrangør på den store filmvisning.

Previous ◁ | ▷ Next

Alle de flotte billeder er taget af junior-reporter Jonas Lahouati

”Vi er virkelig glad for, at der kom så mange, for det har jo været noget af et sats. Det er første gang, at der afholdes udendørs biograf for så mange mennesker her i Greve. Men der er kommet folk fra hele kommune, så det er noget, folk har synes, var spændende. Vi er så glade for, at det gik så godt - og ikke mindst, at vejet holdt tørt,” tilføjer hun.

Det er Team Ung, Greve Kommune, Hundige Boldklub og Greve Nord Projektet, der havde arrangeret kæmpe-bif-turen, som er en del af Greve Kommunes mange aktiviteter og tilbud til borgerne hen over sommerferien. Inden filmen var der hoppeborg og leg for børnene, og det var en håndfuld unge, der var ansat til at passe boderne og aktiviteterne og sørge for, at alle kunne få en gratis slushice og popcorn.
c

Unge i Greve Nord får prøvet kræfter med håndværkerfaget

7 unge i Greve Nord har de sidste mange måneder fået chancen for at prøve, hvad det vil sige at være håndværker. Drengene, der til dagligt går i skole, er ansat som lommepengejobbere i et værkstedsprojekt via Jobplaneten og Greve Nord Projektet, som de arbejder i, i deres fritid. Sammen med en erfaren håndværker fra den lokale samarbejdspartner Arne Pedersen Snedkerfirma, har de brugt en hel vinterferie på at istandsætte deres nye værksted.

Værkstedet

Læs mere om værkstedet og dets succes her:

laes mere 

Børnepasserkursus for Greve Nords unge

Hver uge er 6 unge mennesker mellem 13 og 16 år til et børnepasserkursus, hvor de bliver klædt på til deres arbejde i Legepatruljen eller i børnehaver. Her lærer de om hvordan man sætter lege i gang, rengører, hvilket ansvar de har og meget mere. Alt dette skal de lære over 6 kursusgange. 

 Læs her, hvilke tanker de har i forbindelse med kuset!

Børnepasser1

laes mere

Kom og leg med Legepatruljen!

Legepatruljen er i gang igen - og det er helt gratis!

I kender det, vi elsker det og det har været savnet. 
Med Solen, der er begyndt at kigge frem igen, er Legepatruljen igen begyndt at holde lege for Greve Nords børn. Så er dine børn mellem 6 og 13, så send dem en tur på bakken hver tirsdag kl. 17!

Flyer legepatruljen F20

laes mere

Open Air var en STOR succes

g

500 børn, unge og voksne satte sig godt til rette på græsset ved Hundige Boldklub, og alle øjne var rettet mod den 72 kvadratmeter store skærm.

laes mere