Pæne prinsesser og seje superhelte


Fastelavn og udklædning er både for børn og voksne her i Greve Nord

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

BANG BANG BANG! De fire fastelavnstønder blev banket godt og grundigt til fastelavnsfesten i ValHallen lørdag formiddag.
130 børn og voksne var mødt op for at have en hyggelig fastelavnsfest sammen, så hallen var fuld af fine prinsesser, seje superhelte, flotte dyr og feer, farlige skeletter og mange andre fine udklædninger.

Previous ◁ | ▷ Next


Da tønderne til sidst måtte give efter, og kattekonger og kattedronninger var blevet kåret, skyndte vi os alle sammen op i varmen i Hundige Boldklubs café.

Her var der fastelavnsboller og varm kakao, og man kunne også blive malet i ansigtet og lave flotte fastelavns-masker. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor børnene dansede ballondans i de flotte kostumer, og der blev grinet og hygget ved bordene.
Previous ◁ | ▷ Next


Vi var så heldige, at dygtige Jonas Lahouati også tog en masse fine billeder. Se dem alle ovenfor.

Tak til alle børn og voksne, der var med – vi gør det igen næste år!
Festen var arrangeret af Aktivhuset Freyas Støttegruppe, Hundige Boldklub og Greve Nord Projektet.

Unge i Greve Nord får prøvet kræfter med håndværkerfaget

7 unge i Greve Nord har de sidste mange måneder fået chancen for at prøve, hvad det vil sige at være håndværker. Drengene, der til dagligt går i skole, er ansat som lommepengejobbere i et værkstedsprojekt via Jobplaneten og Greve Nord Projektet, som de arbejder i, i deres fritid. Sammen med en erfaren håndværker fra den lokale samarbejdspartner Arne Pedersen Snedkerfirma, har de brugt en hel vinterferie på at istandsætte deres nye værksted.

Værkstedet

Læs mere om værkstedet og dets succes her:

laes mere 

Børnepasserkursus for Greve Nords unge

Hver uge er 6 unge mennesker mellem 13 og 16 år til et børnepasserkursus, hvor de bliver klædt på til deres arbejde i Legepatruljen eller i børnehaver. Her lærer de om hvordan man sætter lege i gang, rengører, hvilket ansvar de har og meget mere. Alt dette skal de lære over 6 kursusgange. 

 Læs her, hvilke tanker de har i forbindelse med kuset!

Børnepasser1

laes mere

Kom og leg med Legepatruljen!

Legepatruljen er i gang igen - og det er helt gratis!

I kender det, vi elsker det og det har været savnet. 
Med Solen, der er begyndt at kigge frem igen, er Legepatruljen igen begyndt at holde lege for Greve Nords børn. Så er dine børn mellem 6 og 13, så send dem en tur på bakken hver tirsdag kl. 17!

Flyer legepatruljen F20

laes mere

Open Air var en STOR succes

g

500 børn, unge og voksne satte sig godt til rette på græsset ved Hundige Boldklub, og alle øjne var rettet mod den 72 kvadratmeter store skærm.

laes mere