Hjælp politiet med at finde knallerter og andre køretøjer


Hvis du ser en efterladt knallert eller motorcross, så ring til politiet

Af Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer borgerne i Greve Nord til at kontakte politiet, hvis man ser en efterladt knallert, motocross eller ATV i fx et kælderrum, opgange eller gemt bag buske og på stierne. Politiet får mange henvendelse fra borgere i Greve Nord, der desværre ofte oplever gener ved motorkørsel på stisystemer og i boligområderne.
Ercan YildizDet problem vil man hos Midt- og Vestsjællands Politi meget gerne være med til at løse, og derfor har de brug for borgernes hjælp.

”Vi taler med rigtig mange borgere, der ringer til os, når de oplever den voldsomme kørsel. De vil gerne have os til at komme ud med det samme og køre efter de personer, der kører hasarderet eller ulovligt. Men vi vil gerne undgå at have vores motorcykler eller patruljebiler til at eftersætte knallerterne m.m., mens de kører afsted. Det kan skabe yderligere fare og ofte giver anledning til endnu mere hasarderet kørsel, når folk forsøger at køre væk fra politiet,” siger politikommissær i Midt- og Vestsjællands Politi Benjamin Touré.

I stedet opfordrer han til, at borgerne ringer til politiet, når de ser efterladte motorkøretøjer, så politiet kan komme ud og hente dem, hvis de finder noget ulovligt ved køretøjet.
”Det kan godt være, at vi ikke får givet føreren en bøde på den her måde, men vi kan tage knallerter eller andre motorkøretøjer i vores besiddelse, så der ikke i fremtiden opstår samme gener i Greve Nord,” siger politikommissæren.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer borgerne til at ringe 114 med oplysninger om efterladte knallerter, ATV eller motocross i Greve Nord.
Forebyggelsen i Greve
Gentagelse af succesen

En af de lokalbetjente, der har haft rigtig meget succes med den fremgangsmåde, er politiassistent Ercan Yildiz. Han har tidligere været rundt i Greve Nord for at hente ulovlige køretøjer fra bl.a. opgange og kælderrum og taget dem med til politistationen.

”Det er en metode, vi tidligere har brugt, og det har været en stor succes. Jo flere tips vi får om knallerterne eller andre køretøjer, jo flere kan vi komme ud og hente. Sidste gang vi havde en stor aktion, gik det rigtig hurtigt med at genoprette en tryg færdsel i området, og det vil vi meget gerne gøre igen,” siger lokalbetjent Ercan Yildiz.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer borgerne til at ringe 114 med oplysninger om efterladte knallerter, ATV eller motocross i Greve Nord.

Dit lokale politi
Du kan også altid kontakte dine lokalbetjente, der gerne svare på spørgsmål og henvendelser.De kan vejlede dig om, hvordan du kan lave en "rigtig" anmeldelse, hvis du har behov for dette.
Alle anmeldelser skal foregå via opklad til 114.
Du kan kontakte dit lokale politi på telefon eller mail:
Ercan: 40 25 33 47 /Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kurt: 25 42 62 70 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Michael: 25 42 67 04 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Unge i Greve Nord får prøvet kræfter med håndværkerfaget

7 unge i Greve Nord har de sidste mange måneder fået chancen for at prøve, hvad det vil sige at være håndværker. Drengene, der til dagligt går i skole, er ansat som lommepengejobbere i et værkstedsprojekt via Jobplaneten og Greve Nord Projektet, som de arbejder i, i deres fritid. Sammen med en erfaren håndværker fra den lokale samarbejdspartner Arne Pedersen Snedkerfirma, har de brugt en hel vinterferie på at istandsætte deres nye værksted.

Værkstedet

Læs mere om værkstedet og dets succes her:

laes mere 

Børnepasserkursus for Greve Nords unge

Hver uge er 6 unge mennesker mellem 13 og 16 år til et børnepasserkursus, hvor de bliver klædt på til deres arbejde i Legepatruljen eller i børnehaver. Her lærer de om hvordan man sætter lege i gang, rengører, hvilket ansvar de har og meget mere. Alt dette skal de lære over 6 kursusgange. 

 Læs her, hvilke tanker de har i forbindelse med kuset!

Børnepasser1

laes mere

Kom og leg med Legepatruljen!

Legepatruljen er i gang igen - og det er helt gratis!

I kender det, vi elsker det og det har været savnet. 
Med Solen, der er begyndt at kigge frem igen, er Legepatruljen igen begyndt at holde lege for Greve Nords børn. Så er dine børn mellem 6 og 13, så send dem en tur på bakken hver tirsdag kl. 17!

Flyer legepatruljen F20

laes mere

Open Air var en STOR succes

g

500 børn, unge og voksne satte sig godt til rette på græsset ved Hundige Boldklub, og alle øjne var rettet mod den 72 kvadratmeter store skærm.

laes mere