Velkommen til Özcan Tecer


Özcan Tecer er projektleder på det nye projekt ’Fra fritidsjob til faglært’

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

I vil derfor kunne møde Özcan her i Greve Nord, hvor han skal koordinere og igangsætte indsatserne i projektet, der både skal kører i Greve Nord og Køge.
Özcan skal bl.a. sørge for, at alle de gode erfaringer og aktiviteter fra Greve Nord kan bruges i Køge og omvendt, samt skabe netværk til erhvervslivet. ozcanDen nye projektleder har mange års erfaring og succes med fritidsjobindsats for unge i Køge, og han glæder sig til også at hjælpe flere af Greve Nords unge i fritidsjob og på erhvervsuddannelserne.

”Det er meget vigtigt, at unge får et fritidsarbejde og en uddannelse. At være en del af en arbejdsplads giver de unge et netværk og muligheden for at vokse med opgaven og ansvaret. De får rigtig mange succesoplevelser, når de oplever, at de er gode til noget, og at deres indsats bliver værdsat. Samtidig bliver de klædt på til at være af arbejdsmarkedet, når de er færdige med deres uddannelse. Målet med projektet ’Fra fritidsjob til faglært’, er, at få endnu flere unge til at vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse, og det er virkelig gode muligheder for her i Greve,” siger han.

Özcan kommer til at have base i vores ungdoms-afdeling i Gersagerparken 71, men kommer til at bevæge sig rundt i hele Greve. Greve Nord Projektet og Køge Helhedsplan har fået knap 9 mio. til projektet ’Fra fritidsjob til faglært’ fra den A.P. Møllerske Støttefond.

Du kan læse meget mere om projektet her

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere