Velkommen til Özcan Tecer


Özcan Tecer er projektleder på det nye projekt ’Fra fritidsjob til faglært’

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

I vil derfor kunne møde Özcan her i Greve Nord, hvor han skal koordinere og igangsætte indsatserne i projektet, der både skal kører i Greve Nord og Køge.
Özcan skal bl.a. sørge for, at alle de gode erfaringer og aktiviteter fra Greve Nord kan bruges i Køge og omvendt, samt skabe netværk til erhvervslivet. ozcanDen nye projektleder har mange års erfaring og succes med fritidsjobindsats for unge i Køge, og han glæder sig til også at hjælpe flere af Greve Nords unge i fritidsjob og på erhvervsuddannelserne.

”Det er meget vigtigt, at unge får et fritidsarbejde og en uddannelse. At være en del af en arbejdsplads giver de unge et netværk og muligheden for at vokse med opgaven og ansvaret. De får rigtig mange succesoplevelser, når de oplever, at de er gode til noget, og at deres indsats bliver værdsat. Samtidig bliver de klædt på til at være af arbejdsmarkedet, når de er færdige med deres uddannelse. Målet med projektet ’Fra fritidsjob til faglært’, er, at få endnu flere unge til at vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse, og det er virkelig gode muligheder for her i Greve,” siger han.

Özcan kommer til at have base i vores ungdoms-afdeling i Gersagerparken 71, men kommer til at bevæge sig rundt i hele Greve. Greve Nord Projektet og Køge Helhedsplan har fået knap 9 mio. til projektet ’Fra fritidsjob til faglært’ fra den A.P. Møllerske Støttefond.

Du kan læse meget mere om projektet her

Unge i Greve Nord får prøvet kræfter med håndværkerfaget

7 unge i Greve Nord har de sidste mange måneder fået chancen for at prøve, hvad det vil sige at være håndværker. Drengene, der til dagligt går i skole, er ansat som lommepengejobbere i et værkstedsprojekt via Jobplaneten og Greve Nord Projektet, som de arbejder i, i deres fritid. Sammen med en erfaren håndværker fra den lokale samarbejdspartner Arne Pedersen Snedkerfirma, har de brugt en hel vinterferie på at istandsætte deres nye værksted.

Værkstedet

Læs mere om værkstedet og dets succes her:

laes mere 

Børnepasserkursus for Greve Nords unge

Hver uge er 6 unge mennesker mellem 13 og 16 år til et børnepasserkursus, hvor de bliver klædt på til deres arbejde i Legepatruljen eller i børnehaver. Her lærer de om hvordan man sætter lege i gang, rengører, hvilket ansvar de har og meget mere. Alt dette skal de lære over 6 kursusgange. 

 Læs her, hvilke tanker de har i forbindelse med kuset!

Børnepasser1

laes mere

Kom og leg med Legepatruljen!

Legepatruljen er i gang igen - og det er helt gratis!

I kender det, vi elsker det og det har været savnet. 
Med Solen, der er begyndt at kigge frem igen, er Legepatruljen igen begyndt at holde lege for Greve Nords børn. Så er dine børn mellem 6 og 13, så send dem en tur på bakken hver tirsdag kl. 17!

Flyer legepatruljen F20

laes mere

Open Air var en STOR succes

g

500 børn, unge og voksne satte sig godt til rette på græsset ved Hundige Boldklub, og alle øjne var rettet mod den 72 kvadratmeter store skærm.

laes mere